Otama Kırkpınar Satış Noktaları Nerelerde?

Bize sıklıkla gelen sorulardan biri “Otama Kırkpınar ürünlerini alabileceğimiz satış noktaları nerede?” oluyor. El emeği ile ürettiğimiz, zehirsiz, doğal ve vegan kozmetik ve temizlik ürünlerimizi siz de elinize alarak incelemek, koklamak istiyorsunuz haklı olarak. Peki Otama Kırkpınar satış noktaları nerede?

Şimdilik sadece İstanbul, Ankara, Antalya, Mersin ve İzmir‘de satış noktalarımız bulunuyor. Sevgili dostlarımızın dükkanlarında bulunan Otama Kırkpınar ürünleri sizinle kavuşmayı bekliyor. İmalathanemiz ve dükkanımız ise Sapanca, Kırkpınar‘da. Yani ürünlerimizin hepsini buradan da alabilirsiniz.

Ürün almanın yanı sıra eğer bizimle tanışmak, üretim yaptığımız atölyemizi görmek, mis gibi bitkisel sütlü kahvelerimizden, bitki çaylarımızdan, kombuchamızdan tatmak isterseniz her zaman bekleriz.

Toplulukların yerel üreticiyi destekleyen ağları sayesinde ürünlerimizi kooperatif aracılığıyla da sizinle kavuşturuyoruz.

Otama Kırkpınar satış noktaları arasında olan Kadıköy Kooperatifi bir süredir ürünlerimizi sizinle tanıştırmamıza yardımcı oluyor. Sadece bununla da kalmıyor Otama Kırkpınar kullanıcılarının boşlarını toplayarak bize ulaştırıyor. Özenli istifleri için kooperatif gönüllülerine, hem de kooperatiften alsa da almasa da, başka marka da olsa Otama şişe ve kavanozlarının birebir aynısı ya da ta kendisi olan bu camları teslim eden herkese çok teşekkür ederiz.

Ürünlerimizin kullanıcılara ulaşması kadar toplama noktalarımızdan bize ulaşan boş şişeler dönüşüm ağımıza katıldığı için de çok mutluyuz. Bu şişeler bize ulaştıklarında hepsini sterilize edip tekrar üretime sokuyoruz.

Otama Kırkpınar’ın ilk aylarında üretim için kullanılmış olan bir kavanozun yıllarca Otama’ya gelip gittiğini, o kavanozların evlerde, çantalarda, seyahatlerdeki yolculuğunu düşününce öyle iyi hissediyoruz ki. Sonsuza kadar yanımızda olan canımız camlarımız!

Otama Kırkpınar Satış Noktaları Tam Liste

otama kırkpınar satış noktaları

Ekolojik ayak izimizi önemseyerek üretim yapıyoruz. Otama Kırkpınar ürünlerini kullanan dostlarımız da ekolojik ayak izlerini önemseyerek hareket ediyor. Ülkenin dört bir yanına kargo ile ulaşım yapsak da eğer yolunuz Otama Kırkpınar satış noktaları üzerinden geçiyorsa biten ürünlerinizi veya denemek istediğiniz Otama Kırkpınar ürünlerini buralardan temin edebilirsiniz.

Hem Otama’lara kargosuz ulaşabileceğiniz, hem de boş Otama kavanozlarınızı teslim edebileceğiniz satış noktalarımız tam liste ile aşağıda:

Yaşadığınız yere yakın olan bir gönüllü boş toplama noktası bulmak ya da siz toplama gönüllüsü olmak istiyorsanız Otama gönüllü toplama noktaları tam listeye buradan ulaşabilirsiniz: #otamagönüllütoplamanoktaları

Bize Ulaştırmak İstediğiniz Boşlar Hakkında Önemli Notlar

  • Satış noktaları üzerinden veya kargo ile şişe ve kavanozları gönderirken bu ürünlerin Otama Kırkpınar’ın kullandıklarının birebir aynısı olması gerekiyor. Hem etiket tasarımları/basımlarının kavanozlara uymaması hem de ambalaj kayıt sisteminde hepsinin kayıtlı olması sebebiyle başka çeşit, renk ve boydaki kavanozları kullanamıyoruz.
  • Otama Kırkpınar kutuları çok yer kaplıyor diye kabul edemiyorduk ancak kutuların içine istiflenmiş boşlar çok iyi muhafaza oluyor ve sonra o kutuları yeni siparişlerde tekrar kullanıyoruz. Yani artık Otama Kırkpınar kutularına da talibiz.
  • Bizim mahallede olmayanların atık yağlarını, büyük kolilerini, dev turşu kavanozlarını bize kargolamak için içlerinde yanan alevin farkındayız! Ancak bunları kargo ile kabul etmiyoruz. Yalnızca mahallemizdekiler getirip dükkana bıraksa zaten bu ihtiyacımızı karşılayacak. Bunun için bir dayanışma ağı kurmaya çalışıyoruz. Haber giderek yayılıyor, sanırız başarılı da oluyoruz.
  • Uzaktakilere ve yakındakilere istek ve emekleri için teşekkür ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kapat
Kapat
Giriş Yap
Kapat
Sepet (0)

Sepetinizde ürün bulunmuyor. Sepetinizde ürün bulunmuyor.



Language